Senaste nyttSVERIGES YRKESMUSIKERFÖRBUND
Box 49144, Stockholm
Tel 08-693 03 30, symf@symf.se
Besöksadress: Alströmergatan 25BTCO och Nordea överens om bolåneavtal

TCO och Nordea har träffat en överenskommelse om ett bolåneerbjudande till de drygt 1,3 miljoner medlemmarna i TCO-förbunden. Erbjudandet är tillgängligt från och med den 30 mars 2015 för medlemmar i de förbund som då anslutit sig till avtalet. Erbjudandet innebär att kunden erbjuds en ränterabatt på minst 0,3 procentenheter på listpriset.
– Vi är mycket nöjda att kunna presentera det här samarbetet med Nordea. Medlemmarna i TCO-förbunden får nu möjlighet att ta del av erbjudandet som kan ge dem mer förmånliga bolån. Genom att förbunden agerar tillsammans uppnår vi fördelar för varje enskild medlem, säger Torbjörn Bredin, kanslichef TCO.

Avtalet i korthet
För att kunna ta del av bolåneerbjudandet måste medlemmen uppfylla de kriterier som krävs för att kvalificeras som Förmånskund i Nordea.
Erbjudandet ger minst o,3 procentenheter i ränterabatt jämfört med det listpris som vid var tid tillämpas av Nordea Hypotek för bolån upp till 85 procent belåning.
Den som ansöker om erbjudandet kommer att genomgå sedvanlig kreditprövning och ska uppfylla de kriterier som krävs för att vara förmånskund hos Nordea.

Läs mer och ansök